Merhaba ForumX Takipçilerimiz ;
Sitemizde üye rütbe sıralaması ve gereksinimleri aşağıda belirtilmiştir.
Üye Rütbe Sıralaması ( Ana Rütbeler )
Site Kurucusu # Site Sahibine Verilen Rütbedir. Blog ve Forum baş yöneticisidir. A'dan Z'ye Forum'un ve Blog'un herşeyinden sorumludur. En üst rütbedeki yöneticidir. Forumda Admin'den sonra en yetkili kişidir. Yönetim ekibindedir. Forumun genelinden sorumludur. Forumda Moderasyon ekibini denetleyen, organize eden üyelere verilen rütbedir. Moderasyon ekibininin yöneticisidir. Forumda deneme aşamasını geçen, tüm forumdan sorumlu üyelere verilen rütbedir. Bütün kategorilerde yetkilidir. Forumda aktif olarak paylaşım yapan, yönetim ekibine giriş aşamasındaki üyeler verilen rütbedir. Tek bir kategori yetkilisidir. Forumda aktifliğini göstermeye çalışan, belirli standartları yerine getiren üye rütbesidir. Gereklilik : 250 Konu ve 250 Mesaj Forum'a kayıt olan kullanıcılara direkt olarak tanımlanan üye rütbesidir. Forum'a girişleri yasaklanan, engellenen üyelere verilen rütbedir. ForumX # BLOG bölümünde makale üreten yazarlara verilen rütbedir.
Ücretli Üyelikler
250 TL / 1 AY # Ücret İle Alınan Üyeliktir. Foruma Destek İçin Gönüllüdür. Avantajları için TIKLAYINIZ ! 500 TL / 1 AY # Ücret İle Alınan Üyeliktir. Foruma Destek İçin Gönüllüdür. Avantajları için TIKLAYINIZ ! 1000 TL / 1 AY # Ücret İle Alınan Üyeliktir. Foruma Destek İçin Gönüllüdür. Avantajları için TIKLAYINIZ !
Hizmet Üyelikleri
Forum yönetim ekibinde hizmet vermiş, ekip üyeliği yapmış ve sevilen üyelere verilen hizmet rütbesidir.
Son düzenleme: 30 Eylül 2025
Yapabileceğini düşünüyorsan haklısın, yapamayacağını düşünüyorsan da. – Henry Ford